3391 Kilometre Oku PDF İndir PDF Kitap İndir - 3391 Kilometre Oku PDF İndir Kitap İndir

3391 Kilometre Oku PDF İndir

3391 Kilometre Oku PDF İndir Ücretsiz PDF İndir Google Drive İndirme Linki


3391 Kilometre Oku PDF İndir PDF Yandex Disk İndirme Linki


3391 Kilometre Oku PDF İndir PDF Alternatif İndirme Linki



İçerikler





3391 Kilometre Oku PDF İndir

Türkiye’nin merkezinden Doğu Karadeniz sahiline uzanan 3391 kilometrelik bir rota üzerinde seyahat ederek gördüklerini, yaşadıklarını ve bilgileri derleyip “3391 Kilometre Oku” isimli PDF kitabını hazırladı Sedef İnan ve Ömer Soysal. Bölgenin geleneklerini, kültürlerini araştıran ve bu kişiler tarafından yaşananları anlatan bu kitabın özel bir şey olduğunu ifade etmek hakkıyla söyleyebiliriz.

Doğu Karadeniz Sahilindeki Demirden Yollar

3391 Kilometre Oku yazarları Sedef İnan ve Ömer Soysal, 2016 yılında, Türkiye’nin orta kısmından Doğu Karadeniz sahiline kadar uzanan 3391 kilometrlik bir mesafede çok değerli keşiflerde bulundular. İnan ve Soysal, geride bıraktıkları demirden yolları anlattıkları bu kitapta, etnik grublar için kültürel sınırlar haritaladılar. Böylelikle, İstanbul’un gecekondu sakinleri arasında yaşayan gruplara hangi kültürün önemli olduğunu, etnik kimlikle ilgili olarak mevcut ilişkilerin ve benzeri tarihsel bilgileri anlamaya yardımcı oldular.

Zengin Yazınsal Ürünler Hazırladılar

Yazarlar, Doğu Karadeniz sahilinde gezerek, okurlarından bu etnik grupların kişisel kültürlerinden etkilendiler. Bunlar arasında, Geleneksel Trakya Musikisi, Kapadokya Uyum Dansı, Elle Oyma Ahşap İşleri, Giresun Karadeniz Eğitimi İwsal Yemeği, Doğu Karadeniz Kıyafeti ve Çevredeki Gezegen Magazini sayılabilir.

Seyahat boyunca alan araştırması yaparak birbirinden farklı konularda yazınsal ürünler ürettiler. Yazınsal ürünlerinde, müzik, tiyatro, film, sanat, dans, sanatörs, teknoloji, moda ve turizm gibi zengin konulara değinirken, insanların güç unsurları hakkında daha fazla öğrenmeyi amaçlamaktaydılar.

3391 Kilometreyi Tanıtan Kitabın PDF İndirmesi

Tüm bu çalışmaların sonucunda, Doğu Karadeniz sahilinde 3391 kilometre oku pdf kitabını ortaya çıkardılar. PDF kitabını indirmek için, http://kitapyurdu.com/sehir-yolculugu/3391.html adresinden PDF formatını inceleyebilirsiniz. Kitap, Türkçe ve Ingilizce olarak basılmıştır.

“3391 Kilometre Oku” kitabı, Ömer Soysal ve Sedef İnan tarafından Türkiye’nin doğu sahil kıyısında gezerek çalışmalarla ortaya çıkarılan benzersiz bir kitaptır. Bu seyahatlerinde karşılarına çıkan gelenekler hakkında bilgiler, fotoğraflar ve çizimler orada yaşayan insanların yaşamlarını anlatıyor. Kitap, köklerden kültürlere, insani konulara kadar fazlasıyla yeterli bilgi sunuyor.

3391 Kilometre Oku PDF İndir İçin Telif Hakkı ve benzeri durumlar için bizlerle mailden iletişime geçebilirsiniz.



(Görsele tıklayarak kolaylıkla bizlere mail atabilirsiniz.)

İlgilinizi Çekebilir  Çizgili Pijamalı Çoçuk Kitap PDF İndir

3391 Kilometre Oku PDF İndir Ücretsiz PDF İndir Google Drive İndirme Linki


3391 Kilometre Oku PDF İndir PDF Yandex Disk İndirme Linki


3391 Kilometre Oku PDF İndir PDF Alternatif İndirme Linki



DENEDİĞİNİZ LİNK ÇALIŞMIYORSA LÜTFEN FARKLI BİR LİNKTEN İNDİRMEYİ DENEYİN.





Yorum yapın

Google+ Sitemap Pdf Kitap İndir
Robots Alexa TR
We Google
Viski Fiyatları Geçici Mail ilahi sözleri minecraft premium satın al ilahi sözleri Selçuk Sport Apk İndir Fantazi Gecelik SMM Panel Deneme Bonusu Veren Siteler